HOME > Producten > Extensions
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Extensions voor paarden
 
Uitgerekend in de periode dat er wedstrijden voor de deur staan of het paard naar de keuring moet, ziet de staart er niet uit.Het heeft staan schuren, het veulen dan wel de geit heeft aan de staart geknabbeld, dan wel door een ongeval.
 
Haar extensions voor paarden kunnen dan uitkomst bieden. Een dunne, korte, rafelige staart wordt met extenions weer vol en lang en maakt het paard weer compleet. Ook in de zomer periode is een staart van belang om hiermee de vliegen te verjagen.
 
We werken met echt paardenhaar voor de extensions. Daarvoor ligt er een keur aan donor-staarten op voorraad. Hiermee weten we zeker dat de we altijd de juiste kleur kunnen inzetten. Het aanbrengen van de extensions is een arbeidsintensieve klus.
 
Vooraf de voorbereiding in de vorm van het prepareren en uitkammen van de donor-staarten. Dan op locatie het invlechten, dat gemiddeld 3 uur per staart duurt.
 
 
 
 
De inzet van de paarden extensions is absoluut niet zichtbaar en brengt geen schade voor het paard met zich mee. De haren waaraan de extensions worden bevestigd kunnen gewoon doorgroeien.
 
Extensions worden gezet door middel van kleine vlechtjes eigen haar met donorhaar en katoendraad. Het ingevlochten haar blijft onder normale omstandigheden minimaal 3 maanden tot 1 jaar (1,5 jaar) zitten. In die tijd kunt u de staart op de gebruikelijke manier verzorgen.
 
Op dezelfde wijze als de staart kunnen ook de manen en de maantop van uw paard voorzien worden van extensions.
 
 
Voor
 
 
Na
 
 
 
 
 

 

 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...