HOME > Over ons > Blog
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Blog
Per 1 juli 2011 is De Paardenkapper ook online hard aan de slag om iedereen die geÔnteresseerd is in paarden en het verzorgen ervan, verder te informeren over allerlei zaken die u daarmee kunnen helpen. Naast de informatie over manen. de staart en maantop die u al op de website kunt terugvinden, is er natuurlijk nog veel meer informatie die u goed kunt gebruiken.
 
De Paardenkapper komt in de dagelijkse praktijk heel veel verschillende paarden, problemen en situaties tegen, die we graag met u delen.
 
Daarom informeert De Paardenkapper vanaf nu via het blog over allerlei onderwerpen die te maken hebben met paarden en de uiterlijke verzorging van een paard. Hierbij gaan we in op problemen met haarverlies bij paarden, de manen, staart en maantop en geven we via artikelen tips en adviezen over hoe u zelf kunt zorgen voor een paard in topvorm.

Hoe werkt ons blog?

Via  http://blog.depaardenkapper.nl kunt u de geplaatste artikelen bekijken.
 
Meld u gratis aan voor ons blog, zodat u op de hoogte wordt gehouden zodra een nieuw artikel geplaatst wordt dat voor u interessant kan zijn.
 
 

Heeft u tips, vragen of ideeŽn voor een artikel over een onderwerp dat u graag behandeld zou willen zien, laat het ons weten!
 

inzetstaart/-manen/-top

inzetstaart/-manen/-top

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...