HOME > Werkfolder > Disclaimer
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Disclaimer
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van eventuele (hyper)links, zijn eigendom van De Paardenkapper.
 
Het is niet toegestaan om de site of een gedeelte daarvan openbaar te maken, op te slaan of te kopiŽren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Paardenkapper. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Hoewel de website door De Paardenkapper met zorg is samengesteld, is De Paardenkapper niet verantwoordelijk voor eventuele zet- of typfouten.
 
Alle informatie op deze website wordt door De Paardenkapper met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op deze website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De Paardenkapper behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
 
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat, waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Hoewel De Paardenkapper alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Paardenkapper niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten, die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...