HOME > Werkfolder > Zorgen en verzorgen van volle manen voor je paard
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Zorgen en verzorgen van volle manen voor je paard
Als paardeneigenaar zie je je paard het liefst met volle manen, glanzend, lang en in verhouding met de rest van je paard.
 
Helaas zijn er regelmatig redenen en oorzaken die ervoor zorgen dat de volle manen van je paard lengte en volheid verliezen en dun worden.
 
Of nu de volle manen van je paard worden aangetast door een natuurlijke oorzaak, zoals seizoenswissel of de volle manen dun worden door stress, ziekte of fysiek ongemak, het is vervelend.
 
Je paard voelt zich lekkerder met volle manen en ook ziet je paard er met volle manen een stuk gezonder, sterker en fraaier uit.
 
We kunnen helaas niet altijd voorkomen dat je paard haarproblemen krijgt en zijn volle manen dunner worden. Maar vaak is het wel van belang te weten wat de oorzaak is om te kunnen bepalen wat je zelf tegen deze dunne manen kunt doen.
 
In de gids 'haarproblemen bij paarden' informeren we je over de meest voorkomende oorzaken van haaruitval en het verlies van volle manen en geven ook oplossingen die je zelf kunt toepassen.
 
Wanneer je op korte termijn een oplossing nodig hebt of je paard al voor langere tijd niet in staat is opnieuw volle manen te groeien, biedt de Paardenkapper een oplossing door middel van inzetmanen.
 
Voor meer informatie over wat we kunnen doen, neem je vrijblijvend contact op zodat we met je mee kunnen denken of je kunt direct een vrijblijvende en eerlijke prijsopgave online aanvragen.
 
 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...