HOME > Werkfolder > Paardenstaartverlenging oplossing voor korte of du
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Paardenstaartverlenging is een term die we af en toe tegen komen in ons vak als Paardenkapper. Maar wat is paardenstaartverlenging eigenlijk?
 
Paardenstaartverlenging is zoals het woord het zegt het verlengen van het haar van de staart van je paard. Dit wordt meestal direct gekoppeld aan het voller maken van de staart, en omvat dus vaak niet alleen maar paardenstaartverlenging.
 
Eén van de meest voorkomende haarproblemen bij een paard is een dunne staart, of een korte, rafelige staart en in die gevallen is Paardenstaartverlenging een goede oplossing.

Dit doen we door middel van extensions voor paarden die van echt paardenhaar zijn gemaakt. De lengte en volheid wordt in overleg met een klant bepaald en hierbij wordt vooral gekeken in welke mate paardenstaartverlenging past bij de rest van het paard. De verhoudingen moeten kloppen.
 
In de gids haarproblemen bij paarden vertellen we over de meest voorkomende oorzaken van haaruitval waarbij een dunne of korte staart vaak aan de orde komt.
 
Als je meer wilt weten over paardenstaartverlenging door middel van extensions voor paarden of inzetstaarten, bekijk dan de informatie over extensions voor paarden.