HOME > Werkfolder > Hengstenkeuringen 2013
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Hengstenkeuringen 2012
Nu de hengstenkeuringen voor de deur staan, zijn we bij De Paardenkapper volop bezig met het voorbereiden van de hengsten op deze keuringsmomenten.

Juist nu is de uiterlijke presentatie van een hengst van groot belang en dat zijn net de tijden waarop haaruitval, haarbeschadigingen of kale plekken bij uw hengst(en), niet op een slechter moment hadden kunnen komen.

Maar ook wanneer uw hengst van nature dunne manen of een dunne staart heeft, biedt De Paardenkapper een oplossing die we zelfs op korte termijn kunnen toepassen.

Wat u wilt weten over De Paardenkapper en hengstenkeuringen:
Onze producten
Om te bepalen welke oplossing het beste geschikt is, maken we graag door middel van een bezoek of fotomateriaal kennis met uw hengst(en). Zo wordt elke oplossing op maat en specifiek voor u gemaakt Prijsopgave aanvragen
 
Prijsopgave
Wanneer u wilt weten aan welke kosten u kunt denken, kunt u vrijblijvend en zonder kleine lettertjes een prijsopgave online opvragen. 
  
Paardenkapper Blog
Eerder dit jaar introduceerden we bij De Paardenkapper ons blog als uitbreiding op onze informatievoorziening. Naast informatie over onze producten en diensten, is ons blog bedoeld om vragen te beantwoorden en specifieke onderwerpen informatief te belichten.
    
Download ons gratis eBookeBook Haarverlies bij paarden: oorzaken en oplossingen
Naast ons blog bieden we met gidsen gratis informatie over allerlei onderwerpen. Het eBook ‘Haarverlies bij paarden’ biedt informatie over haarproblemen, de oorzaken en oplossingen die u zelf kunt toepassen en gratis kunt opvragen via onze website. 
 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...