HOME > Werkfolder > Je paard verkopen – paard in goede conditie
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Paard verkopen
Wanneer je actief bent in de handel of verkoop van paarden, is de situatie erg herkenbaar dat wanneer een interessante verkoop voor de deur staat, een kale staart, dunne staart of lelijke manen, niet slechter kunnen uitvallen.
 
Er zijn vele redenen voor dit soort problemen, en sommige van die problemen, gaan naar verloop van tijd weer weg. Maar dat duurt vaak even, een kale staart is niet zomaar weer volgroeid.

Zeker wanneer tijd een rol speelt omdat je het paard wilt verkopen, kan het zinvol zijn op zo’n moment naar alternatieven te kijken.
 
Extensions, inzetstaarten en (maan)toupetten voor paarden zijn daarin een methode die er in korte tijd voor zorgen dat een paard zijn waardigheid terug heeft en zijn uiterlijk en kwaliteit van het haar representatief is voor de waarde van het paard.
 
Het paardenhaar dat we hiervoor gebruiken is van goede kwaliteit en is echt paardenhaar, dat we via donorpaarden verkrijgen. Hierdoor hebben we ook de mogelijkheid om qua kleur en lengte vrijwel altijd te voorzien in datgene dat je nodig hebt voor je paard of paarden.
 
Wil je een paard verkopen of loop je tegen dit soort problemen aan en is er behoefte aan advies op maat over de beste weg, stel je vraag over paard verkopen en hoe je het beste hiermee om gaat, aan De Paardenkapper.
 
Ons advies is vrijblijvend en we kijken graag naar oplossing. Meer informatie is te vinden op onze website, met aanvullende info over onze extensions en inzetstaarten.

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...