HOME > Werkfolder > Gezondheid van paarden
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Gezondheid van paarden
De gezondheid van paarden is een zaak van alert zijn en goed opletten. Een paard kan immers zelf niet vertellen hoe het met zijn gezondheid zit. De gezondheid van paarden is afhankelijk van heel veel aspecten, zowel zichtbaar als onzichtbaar.
 
Maar hoe de huid en het haar van je paard eruit ziet, is een goede indicatie van de gezondheid van paarden. Hoewel haarproblemen niet altijd betekenen dat er iets mis is met de gezondheid van paarden, moet je hier alert op zijn.
 
Andersom draagt het in goede staat zijn van de huid, de staart en de manen van je paard, bij aan de gezondheid van paarden, met name emotioneel. In de warme maanden geeft het bescherming tegen vliegen, kan hij nog beter zijn gemoed aangeven naar soortgenoten, maar brengt het vooral ook een stuk balans en evenwicht voor zijn lichaam. Voor de gezondheid van paarden, kan het dus belangrijk zijn om bij haarproblemen, voor een oplossing te zorgen in de vorm extensions of inzetstaarten.
 
Vragen over extensions en inzetstaarten kun je online aan ons stellen. We geven graag vrijblijvend advies, komen langs of bepalen via foto’s wat we voor je zouden kunnen doen. Omdat ook wij gezondheid van paarden van belang vinden!
 
Wil je zelf graag eerst kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn, helpt de gids “haarverlies bij paarden” je een eerste stuk op weg en via ons blog vertellen we over allerlei onderwerpen die je kunnen helpen.
 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...