HOME > Werkfolder > Kale plekken bij je paard
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Kale plekken bij je paard
Kale plekken bij je paard zijn heel vervelend, voor jou, maar vooral voor het paard. Zeker wanneer een verkoop, wedstrijd of concours voor de deur staat, wil je dat je paard zich op zijn best voelt en er ook zo uitziet.
 
Wanneer je paard last heeft van kale plekken is dat niet zomaar te verhelpen en is het belangrijk vast te stellen wat hier de oorzaak van is. Onze gids “haarverlies bij paarden” helpt je om zelf vast te stellen wat het probleem is.
 
Het is belangrijk om te weten dat kale plekken niet zomaar te verhelpen zijn en zeker niet op korte termijn. Zeker wanneer natuurlijk herstel de kale plekken bij je paard moet verhelpen, kost dat veel tijd en geduld. Een paard is er daarom vaak bij gebaat, net als zijn eigenaar, om met extensions of inzetstaarten voor een oplossing te zorgen.
 
Zo geef je jouw paard zijn waardigheid terug, maar voorkom je ook dat het paard last krijgt van de kale plekken. Als je een specifiek probleem hebt wat je aan ons wilt voorleggen of je hebt een andere vraag, stel ons je vraag online. We helpen je graag!
 
Wil je gewoon weten hoe snel we je kunnen helpen om het probleem te verhelpen en wat dat kost, vind je hier een prijslijst of kun je contact met ons opnemen.

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...