HOME > Werkfolder > Een paard verkopen
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Een paard verkopen
Wanneer je actief bent in de handel of verkoop van paarden, kan het gebeuren dat vlak voor je een paard wil verkopen, er problemen zijn met de huid of het haar van je paard.
 
Een paard verkopen is met name interessant wanneer het paard in goede conditie is en er ook goed uitziet. Je paard verkopen is op die momenten eenvoudiger en is het mogelijk om het paard tegen een hogere prijs te verkopen. Maar simpele, natuurlijk of onnatuurlijke oorzaken, kunnen roet in het eten gooien.
 
Wanneer je vlak voor de verkoop van een paard tegen haar- of huidproblemen aanloopt, biedt de Paardenkapper een oplossing met inzetstaarten, toupetten en inzetmanen.

Zeker wanneer op korte termijn een oplossing gewenst is, bieden we je opties omdat De Paardenkapper je ook op korte termijn, voor een verkoop, kan helpen.

Wil je een paard verkopen en loop je tegen deze problemen aan, neem dan vrijblijvend contact op voor antwoorden en informatie over een paard verkopen en hoe we je kunnen helpen de waarde te verhogen.
 
In één van onze blogartikelen zetten we de aspecten op een rij die van belang zijn voor het verhogen van de waarde van een paard wanneer je overweegt je paard te verkopen.

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...