HOME > Werkfolder > Haarverlies bij paarden
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Haarverlies bij paarden – De Paardenkapper biedt een oplossing
Haarverlies bij paarden is een probleem dat regelmatig voorkomt en verschillende oorzaken kan hebben. Vrij onschuldig, tot relatief ernstig.
 
Maar bovenal, is haarverlies bij paarden altijd vervelend en storend, voor een eigenaar en voor het paard. Haarverlies bij paarden voorkomen is niet altijd gemakkelijk, en het oplossen ervan blijkt moeilijk omdat niet altijd zo eenvoudig te bepalen is wat de werkelijke oorzaak is.
Je zoekt dan naar antwoorden op je vragen om zo het haarverlies bij paarden te kunnen tegengaan of snel te verhelpen.
 
Zeker wanneer je op korte termijn het haarverlies bij paarden wil tegengaan of wil verhelpen, blijkt dat lastig. Haar groeit nu eenmaal niet zo snel en wanneer de oorzaak van het haarverlies niet stopt, kan dit haarverlies bij paarden langer aanblijven.
 
Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor haarverlies bij paarden, kan De Paardenkapper tips en adviezen geven om dit haarverlies bij paarden te voorkomen.
 
Nog belangrijker biedt De Paardenkapper oplossingen in de vorm van inzetstaarten, inzetmanen en extensions voor paarden. En dat hoeft niet veel te kosten voor een mooi resultaat. Deze inzetstaart zetten wij op onze of je eigen locatie bij je paard in en worden door onszelf gemaakt in de eigen, gewenste kleur van je paard.
 
 
Zo is het haarverlies niet meer zichtbaar, heeft je paard voldoende tijd om te herstellen en is je paard opnieuw compleet. Als je vragen hebt over hoe De Paardenkapper dit doet, lees dan ook eens ons artikel over ‘Veelgestelde Vragen aan De Paardenkapper.
 
Meer informatie over oorzaken en oplossingen voor haarverlies bij paarden, vind je in de gids Haarverlies bij paarden. Download hier de gratis gids ‘Haarverlies bij Paarden’ of bekijk via ons blog extra informatie over allerlei haar- en huidproblemen, waaronder haarverlies bij paarden
 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...