HOME > Werkfolder > Hengstenkeuring 2013
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
Hengstenkeuring 2013
De hengstenkeuring staat weer voor de deur. Binnenkort vindt de grootste KWPN hengstenkeuring ter wereld plaats in de Brabanthallen s-Hertogenbosch.
 
Elk jaar komen zon 25.000 bezoekers uit de gehele wereld naar de Brabanthallen waar de hengstenkeuring plaats vindt van dressuurgefokte hengsten en springpaarden.
  
De afsluiting van deze hengstenkeuring wordt net als voorgaande jaren gevuld met de bekendmaking van het Paard van het Jaar en de Select Sale: veiling van tophengsten.
 
Een hengstenkeuring komt jaarlijks terug en veel ervaren deelnemers herkennen het probleem van onverwachte (haar)problemen bij hun hengst of hengsten.
 
Juist voor die gevallen houdt De Paardenkapper zich gedurende de aanlooptijd van de hengstenkeuring periode volop bezig met het ondersteunen en oplossing van dit soort problemen voorafgaand aan de hengstenkeuring.
 
Om meer te weten over de mogelijkheden bij De Paardenkapper, stel hier uw vraag over hengstenkeuring of vraag om meer informatie over prijzen via onderstaande knop.
 

Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...