HOME > Werkfolder > De Paardenkapper en Hengstenkeuringen
Volg ons op twitter Word een fan op Facebook Volg ons op linkedin
HomeStel een VraagSitemapDocumentatieaanvraagZoekenStel in als favoriet
 Terug  Print deze pagina
LOGIN  
Username
Password
 
Nederlands English Deutsch
De Paardenkapper
De Paardenkapper en Hengstenkeuringen
Het gehele proces van hengstenkeuring, de voorbereiding erop, het doorlopen van alle fasen en alles wat daarbij hoort, betekent dat je veel tijd EN geld in je jonge hengst stopt. Dan wil je dus ook graag dat je hengst er optimaal uitziet. Het plaatje moet af zijn.  

Betekent dat voor de hengstenkeuring dat je hengst niet mag deelnemen, dat niet. Maar het uiterlijk vertoon van je hengst is absoluut een factor die de algehele beoordeling beïnvloed, hoe subjectief ook. In het geval van de jonge hengsten gaat het vrijwel altijd om de staart. Wanneer de hengst weer een staart of weer een volle staart heeft, krijgt de hengst een sterke en volwassen uitstraling.

Met een korte staart of afgebeten staart blijft de hengst een jonge, ‘kleuter’ uitstraling hebben.

De kosten voor de oplossingen van De Paardenkapper zijn, zeker in perspectief met het gehele proces van de hengstenkeuringen, zeer beperkt.

Om de mogelijkheden die De Paardenkapper biedt voor hengstenkeuringvoorbereidingen en het oplossen van een afgebeten, korte of dunne staart bij een hengst, op een rij te zetten, worden rechts enkele opties voor meer informatie verzameld.

 
Inzetmanen/toupet
Inzetmanen/toupet worden op elke gewenste lengte en kleur vervaardigd
lees meer...
Inzetstaart/toupet
Een staarttoupet wordt gemaakt in de door u gevraagde kleur, lengte en volheid.
lees meer...